Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Gaveæske med DECAF kaffe fra Brew Company – 10 kaffebryggere

0
5/5

Forkæl dine kære med ægte, koffeinfri kaffenydelse uden at gå på kompromis med en velsmagende kaffe.

Den fine gaveæske indeholder 10 kaffebryggere med koffeinfri kaffe fra Brew Company. Kaffebryggeren er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitetskaffe på 3-6 minutter.
Der er 2 kopper kaffe i hver kaffebrygger.

Kaffen er ristet med kærlig hånd hos The Brew Company, mikro risteri på Fyn. Kaffen er både økologisk og Fairtrade (dog er Brasilien varianten ikke økologisk).

Æsken indeholder følgende 10 kaffebryggere:
2 x Brazil Decaf
2 x Peru Decaf
2 x Honduras Decaf
2 x Ethopia Decaf
2 x Colombia Decaf

… så der er rig lejlighed til at komme hele verden rundt.
Læs om Grower’s Cup-varianterne

190,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Forkæl dine kære med ægte, koffeinfri kaffenydelse uden at gå på kompromis med en velsmagende kaffe. Den fine gaveæske indeholder 10 kaffebryggere med koffeinfri kaffe fra Brew Company. Kaffebryggeren er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitetskaffe på 3-6 minutter. Der er 2 kopper kaffe i hver kaffebrygger. Kaffen er ristet med kærlig hånd hos The Brew Company, mikro risteri på Fyn. Kaffen er både økologisk og Fairtrade (dog er Brasilien varianten ikke økologisk). Æsken indeholder følgende 10 kaffebryggere: 2 x Brazil Decaf 2 x Peru Decaf 2 x Honduras Decaf 2 x Ethopia Decaf 2 x Colombia Decaf … så der er rig lejlighed til at komme hele verden rundt. Læs om Grower’s Cup-varianterne

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop