Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Gaveæske med kaffe fra Brew Company – 7 kaffebryggere

0
5/5

Du får her en flot gaveæske med i alt 7 kaffebryggere fra Brew Company. Det er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitetskaffe på 3-6 minutter.
Der er to kopper kaffe i hver kaffebrygger.

Giv æsken til en god kammerat, en sød veninde – eller bare en anden, du vil glæde med en dejlig hilsen, der kan nydes over længere tid.

Kaffen er ristet med kærlig hånd hos The Brew Company, mikro risteri på Fyn. Kaffen er både økologisk og Fairtrade (dog er Brasilien varianten ikke økologisk).

Æsken indeholder disse 7 kaffebryggere:
1 x Guatemala
1 x Honduras
1 x Ethiopia
1 x Colombia
1 x Costa Rica
1 x Brazil
1 x Kenya

… så der er rig lejlighed til at komme hele verden rundt.
Læs om Grower’s Cup-varianterne

129,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

Du får her en flot gaveæske med i alt 7 kaffebryggere fra Brew Company. Det er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitetskaffe på 3-6 minutter. Der er to kopper kaffe i hver kaffebrygger. Giv æsken til en god kammerat, en sød veninde – eller bare en anden, du vil glæde med en dejlig hilsen, der kan nydes over længere tid. Kaffen er ristet med kærlig hånd hos The Brew Company, mikro risteri på Fyn. Kaffen er både økologisk og Fairtrade (dog er Brasilien varianten ikke økologisk). Æsken indeholder disse 7 kaffebryggere: 1 x Guatemala 1 x Honduras 1 x Ethiopia 1 x Colombia 1 x Costa Rica 1 x Brazil 1 x Kenya … så der er rig lejlighed til at komme hele verden rundt. Læs om Grower’s Cup-varianterne

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop