Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Gaveæske med ØKO te fra Brew Company – 7 tebryggere

0
5/5

Du får her en flot gaveæske med i alt 7 økologiske tebryggere fra Brew Company. Det er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitets te på 3-6 minutter.
Der er to kopper te i hver tebrygger og det eneste du skal bruge er kogt vand.

Æsken indeholder te til enhver te-elsker — fra den klassiske, sorte te til en sød, sommerlig, frugt-te, forfriskende grøn te eller en afslappende urteblanding.

Giv æsken til din kæreste, svigermor, en sød veninde – eller bare en anden, du vil glæde med en dejlig hilsen, der kan nydes over længere tid.

120,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse

Du får her en flot gaveæske med i alt 7 økologiske tebryggere fra Brew Company. Det er et snedigt system, der sikrer en friskbrygget kop kvalitets te på 3-6 minutter. Der er to kopper te i hver tebrygger og det eneste du skal bruge er kogt vand. Æsken indeholder te til enhver te-elsker — fra den klassiske, sorte te til en sød, sommerlig, frugt-te, forfriskende grøn te eller en afslappende urteblanding. Giv æsken til din kæreste, svigermor, en sød veninde – eller bare en anden, du vil glæde med en dejlig hilsen, der kan nydes over længere tid.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop