Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso iskaffe – Cream Caramel 500ml

0
5/5

ICED Espresso Cream Caramel er en lækker koldbrygget kaffe med smag af cremet flødekaramel. Kaffen er perfekt til en lækker iskaffe og det er ganske simpelt, du skal blot tilføje isterninger og mælk.

Du kan også vælge at hælde kaffen over vaniljeis, så har du en super lækker og nem dessert. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad ICED Espresso Cream Caramel kan bruges til.

Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet!

Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

75,00 kr.

6 på lager

Beskrivelse

ICED Espresso Cream Caramel er en lækker koldbrygget kaffe med smag af cremet flødekaramel. Kaffen er perfekt til en lækker iskaffe og det er ganske simpelt, du skal blot tilføje isterninger og mælk. Du kan også vælge at hælde kaffen over vaniljeis, så har du en super lækker og nem dessert. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad ICED Espresso Cream Caramel kan bruges til. Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet! Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop