Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso iskaffe – Original Øko 500ml

0
5/5

Kunne du godt tænke dig at lave lækker iskaffe derhjemme, men har ikke en espressomaskine? Med ICED Espresso Økologisk Original kan du hurtigt og nemt lave den lækreste iskaffe. Det eneste du skal gøre er at fylde et glas med isterninger, hælde et espressoshot over og tilføje mælk, så simpelt er det.

Du kan også med fordel bruge ICED Espresso Økologisk Original til at lave lækre desserter eller cocktails. Brug den fx over cremet vaniljeis eller i en hjemmelavet Tiramisu. Du kan også bruge den til velsmagende cocktails, som Espresso Martini og White Russians.

Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet!

Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

80,00 kr.

11 på lager

Beskrivelse

Kunne du godt tænke dig at lave lækker iskaffe derhjemme, men har ikke en espressomaskine? Med ICED Espresso Økologisk Original kan du hurtigt og nemt lave den lækreste iskaffe. Det eneste du skal gøre er at fylde et glas med isterninger, hælde et espressoshot over og tilføje mælk, så simpelt er det. Du kan også med fordel bruge ICED Espresso Økologisk Original til at lave lækre desserter eller cocktails. Brug den fx over cremet vaniljeis eller i en hjemmelavet Tiramisu. Du kan også bruge den til velsmagende cocktails, som Espresso Martini og White Russians. Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet! Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop