Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso Stick (iskaffe) – Dark Choclate

0
5/5

ICED Espresso sticks er perfekt afmålt til en stor iskaffe – du skal derfor blot tilsætte isterninger og mælk, præcis som du plejer.
Opbevar æsken ved siden af mælken i køleskabet – så er det altid nemt og hurtigt at lave et glas lækker iskaffe.

ICED Espresso Sticks har en holdbarhed på 12 måneder fra produktionsdatoen. Der åbnes derfor kun for det antal Sticks du skal bruge og resten kan holde sig uåbnet til udløbsdato.

I én stick får du 40ml ren espresso., hvilket svarer til halvanden espressoshot. ICED Espresso iskaffen bliver desuden håndbrygget og pakket på vores kafferisteri i Togfabrikken i Sporbyen i Randers.

Indhold: 40ml – rækker til 1 stor iskaffe.

6,50 kr.

72 på lager

Beskrivelse

ICED Espresso sticks er perfekt afmålt til en stor iskaffe – du skal derfor blot tilsætte isterninger og mælk, præcis som du plejer. Opbevar æsken ved siden af mælken i køleskabet – så er det altid nemt og hurtigt at lave et glas lækker iskaffe. ICED Espresso Sticks har en holdbarhed på 12 måneder fra produktionsdatoen. Der åbnes derfor kun for det antal Sticks du skal bruge og resten kan holde sig uåbnet til udløbsdato. I én stick får du 40ml ren espresso., hvilket svarer til halvanden espressoshot. ICED Espresso iskaffen bliver desuden håndbrygget og pakket på vores kafferisteri i Togfabrikken i Sporbyen i Randers. Indhold: 40ml – rækker til 1 stor iskaffe.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop