Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Kaffedåse m/ kunst kop – Steel Function

0
5/5

Med denne smukke og elegante kaffedåse inkl. 1 kop, får du samtidig et lille stykke kunst ind i dit hjem og på kaffebordet.

Kaffedåsen er lavet i unik tin. Den slutter helt tæt og er derfor perfekt til både kaffe, te eller småkager.

Koppen er fremstillet i porcelæn og har dobbeltvægge, hvilken giver termoeffekten.

En perfekt gave til dig selv eller en du har kær.

Vi har i alt 3 forskellige motiver

Kunst af Hans Chr. Thomsen fra Silkeborg.
Serien hedder “Personality”, og figurerne på såvel kopper som dåser er udtrykt gennem en meget enkel og finurlig streg. De forestiller både mennesker, dyr og andre sjove væsener, og fælles for dem er, at de bringer et befriende smil frem på læben.

Kop design: Jakob Heiberg

99,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

Med denne smukke og elegante kaffedåse inkl. 1 kop, får du samtidig et lille stykke kunst ind i dit hjem og på kaffebordet. Kaffedåsen er lavet i unik tin. Den slutter helt tæt og er derfor perfekt til både kaffe, te eller småkager. Koppen er fremstillet i porcelæn og har dobbeltvægge, hvilken giver termoeffekten. En perfekt gave til dig selv eller en du har kær. Vi har i alt 3 forskellige motiver Kunst af Hans Chr. Thomsen fra Silkeborg. Serien hedder “Personality”, og figurerne på såvel kopper som dåser er udtrykt gennem en meget enkel og finurlig streg. De forestiller både mennesker, dyr og andre sjove væsener, og fælles for dem er, at de bringer et befriende smil frem på læben. Kop design: Jakob Heiberg

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop