Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

1883 ISTE Sirup (1 liter) – Hyldeblomst (2.SORTERING)

0
5/5

2. SORTERING! Det betyder at indholdet er 100% ok, men emballagen kan have buler, skrammer eller en grim etiket. (Holdbarheden er min. 1 år)

1883 Routin Iste Sirup Hyldeblomst er en forfriskende iste-sirup med en skøn smag af hyldeblomst.

Farven er helt mørk og duften er en skøn blanding af fine hyldeblomster og den mørke te. Smagen er en herlig blanding af blomsternoter fra hyldeblomsten og teens mørke noter til en perfekt afstemt sirup.

Brug den blandet op med vand eller danskvand – fyld op med masser af isterninger. Den er også fabelagtig i cocktails eller varm te.

Indhold: 1000 ml
Blandingsforhold: 1 del sirup + 9 dele vand

80,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

2. SORTERING! Det betyder at indholdet er 100% ok, men emballagen kan have buler, skrammer eller en grim etiket. (Holdbarheden er min. 1 år) 1883 Routin Iste Sirup Hyldeblomst er en forfriskende iste-sirup med en skøn smag af hyldeblomst. Farven er helt mørk og duften er en skøn blanding af fine hyldeblomster og den mørke te. Smagen er en herlig blanding af blomsternoter fra hyldeblomsten og teens mørke noter til en perfekt afstemt sirup. Brug den blandet op med vand eller danskvand – fyld op med masser af isterninger. Den er også fabelagtig i cocktails eller varm te. Indhold: 1000 ml Blandingsforhold: 1 del sirup + 9 dele vand

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop