Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Mathieu Teisseire Mojito sirup 700ml

0
5/5

Mathieu Teisseires mojito sirup er en dejlig sød sirup, som du kan bruge i bl.a. cocktails og smoothies, i hvidvin eller danskvand.

Mathieu Teisseire sirupper er af høj kvalitet og produceret efter opskrifter, der kan dateres helt tilbage til 1720.

Sirupperne er alle lavet med to forskellige slags sukker, for at undgå krystallisering og for at sikre en så balanceret smag fra sødmen som muligt, så du kan lave de bedste cocktails.

Mathieu Teisseire mojito sirup indeholder farvestoffet E102 kan have en negativ indvirking på børns aktivitet og koncentrationsevne.

72,00 kr.

11 på lager

Beskrivelse

Mathieu Teisseires mojito sirup er en dejlig sød sirup, som du kan bruge i bl.a. cocktails og smoothies, i hvidvin eller danskvand. Mathieu Teisseire sirupper er af høj kvalitet og produceret efter opskrifter, der kan dateres helt tilbage til 1720. Sirupperne er alle lavet med to forskellige slags sukker, for at undgå krystallisering og for at sikre en så balanceret smag fra sødmen som muligt, så du kan lave de bedste cocktails. Mathieu Teisseire mojito sirup indeholder farvestoffet E102 kan have en negativ indvirking på børns aktivitet og koncentrationsevne.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop