Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

Lime sirup 0,60liter – Teisseire

0
5/5

Den friske smag gør Teisseire Lime oplagt som saftevand på en varm sommerdag, men også som smagstilsætter til din sodavand eller i en hjemmelavet sorbet.

Teisseire er traditionel luksussaft fra Frankrig med et utal af anvendelsesmuligheder. Bland dem med iskoldt vand til et lækkert glas saftevand, som smagstilsætter i drinks, eller som en ny variant til din sodastream maskine. Teisseire mix fungerer også godt i kager og desserter og er fremragende, når der skal laves ny spændende is på ismaskinen.

Teisseire mix er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige smags- eller farvestoffer

Prisen er inkl. pant 1 kr.

Blandingsforhold 1:7

42,00 kr.

Beskrivelse

Den friske smag gør Teisseire Lime oplagt som saftevand på en varm sommerdag, men også som smagstilsætter til din sodavand eller i en hjemmelavet sorbet. Teisseire er traditionel luksussaft fra Frankrig med et utal af anvendelsesmuligheder. Bland dem med iskoldt vand til et lækkert glas saftevand, som smagstilsætter i drinks, eller som en ny variant til din sodastream maskine. Teisseire mix fungerer også godt i kager og desserter og er fremragende, når der skal laves ny spændende is på ismaskinen. Teisseire mix er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige smags- eller farvestoffer Prisen er inkl. pant 1 kr. Blandingsforhold 1:7

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop