Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

1883 ISTE Sirup (1 liter) – Citron (2.SORTERING)

0
5/5

2. SORTERING! Det betyder at indholdet er 100% ok, men emballagen kan have buler, skrammer eller en grim etiket. (Holdbarheden er min. 1 år)

1883 Routin Iste Sirup Citron er en forfriskende iste-sirup med en frisk smag af citron.
Farven er sort, og duften giver straks friske noter af citron. Smagen er en perfekt blanding af tesmag og den syrlige friskhed fra citron.

Glæd dig til en citrus iste sirup, som du kan bruge på et væld af måder: Som iste med vand eller danskvand med masser af isterninger, i limonade, cocktails eller i en varm te.

Indhold: 1000 ml
Blandingsforhold: 1 del sirup + 9 dele vand

80,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

2. SORTERING! Det betyder at indholdet er 100% ok, men emballagen kan have buler, skrammer eller en grim etiket. (Holdbarheden er min. 1 år) 1883 Routin Iste Sirup Citron er en forfriskende iste-sirup med en frisk smag af citron. Farven er sort, og duften giver straks friske noter af citron. Smagen er en perfekt blanding af tesmag og den syrlige friskhed fra citron. Glæd dig til en citrus iste sirup, som du kan bruge på et væld af måder: Som iste med vand eller danskvand med masser af isterninger, i limonade, cocktails eller i en varm te. Indhold: 1000 ml Blandingsforhold: 1 del sirup + 9 dele vand

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop