Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso iskaffe – Decaff Øko 500ml

0
5/5

Vil du nyde en lækker iskaffe på en varm sommeraften, uden at skulle bekymre sig om nattesøvnen? Så prøv ICED Espresso Decaff Organic kan du nemt og hurtigt lave en lækker koffeinfri iskaffe, som kan nydes, når som helst på dagen. Espressoblandingen består af koffeinfri espresso og økologisk sirup. Du skal blot tilføje mælk og isterninger.

Du kan også bruge ICED Espresso Decaff Organic til at lave en lækker isdessert med, ligesom den også er helt perfekt i en Espresso Martini.

Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet!

Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

80,00 kr.

12 på lager

Beskrivelse

Vil du nyde en lækker iskaffe på en varm sommeraften, uden at skulle bekymre sig om nattesøvnen? Så prøv ICED Espresso Decaff Organic kan du nemt og hurtigt lave en lækker koffeinfri iskaffe, som kan nydes, når som helst på dagen. Espressoblandingen består af koffeinfri espresso og økologisk sirup. Du skal blot tilføje mælk og isterninger. Du kan også bruge ICED Espresso Decaff Organic til at lave en lækker isdessert med, ligesom den også er helt perfekt i en Espresso Martini. Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet! Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop