Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso iskaffe – Mint Chocolate 500ml

0
5/5

ICED Espresso Mint Chocolate er en espressoblanding med den populære kombination af lækker chokolade og frisk mint. Den smager helt fantastisk i en iskaffe, til dessert eller i cocktails. For at lave iskaffe skal du blot tilføje et shot espresso, din favorit mælk og isterninger.

Du kan også vælge at hælde et espressoshot over en skål cremet vaniljeis, så har du en nem, hurtig og lækker dessert. Eller du kan bruge den til at lave en lidt anderledes Espresso Martini eller White Russian.

Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet!

Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

75,00 kr.

6 på lager

Beskrivelse

ICED Espresso Mint Chocolate er en espressoblanding med den populære kombination af lækker chokolade og frisk mint. Den smager helt fantastisk i en iskaffe, til dessert eller i cocktails. For at lave iskaffe skal du blot tilføje et shot espresso, din favorit mælk og isterninger. Du kan også vælge at hælde et espressoshot over en skål cremet vaniljeis, så har du en nem, hurtig og lækker dessert. Eller du kan bruge den til at lave en lidt anderledes Espresso Martini eller White Russian. Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet! Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop