Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdage

MENU

ICED Espresso iskaffe – Sweet Original 500ml

0
5/5

Har du også prøvet, at få lyst til en iskold og sød iskaffe derhjemme på en varm sommerdag, men du har ingen afkølet kaffe klar, når iskaffe-trangen melder sig? Det er ikke noget problem, hvis du har en flaske ICED Espresso Sweet Original fra danske Farm Mountain. Flasken indeholder op til 16 shots espresso, der er perfekt til iskaffe. Du skal bare tilføje isterninger og din yndlingsmælk – det bliver ikke nemmere.

Udover at ICED Espresso Sweet Original er perfekt til iskaffe, kan den også bruges til både dessert og cocktails.

Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet!

Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

75,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Har du også prøvet, at få lyst til en iskold og sød iskaffe derhjemme på en varm sommerdag, men du har ingen afkølet kaffe klar, når iskaffe-trangen melder sig? Det er ikke noget problem, hvis du har en flaske ICED Espresso Sweet Original fra danske Farm Mountain. Flasken indeholder op til 16 shots espresso, der er perfekt til iskaffe. Du skal bare tilføje isterninger og din yndlingsmælk – det bliver ikke nemmere. Udover at ICED Espresso Sweet Original er perfekt til iskaffe, kan den også bruges til både dessert og cocktails. Iskaffen er håndbrygget på Kaffeagenternes eget kafferisteri i Randers, og det er lavet af rigtige espresso-shots samt sukker – intet andet! Indhold: 500ml – rækker til cirka 16 shots.

Yderligere information

Andre Købte Også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på gode tilbud og nyheder på vores webshop